Frø kategorier
Her kan du se vores udvalg af frø.

Frø kategorier Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Bi-venlige blomster frø
  Denne kategori inderholder frø, som er specielt bi-venlige. Det vil sige, at blomstene giver ekstra meget nektar, som bierne godt kan lide. Eller også blomstrer planterne i en lang periode, som gør at bierne har mulighed for at indsamle nektar i en længere periode. Husk at vælge forskellige arter af blomster, som blomstrer på forskellige tidspunkter af året, derved får bierne en længere periode at indsamle nektar i.
 • Bunddækkeplanter frø
  Bunddækkeplante er stauder der dækker jorden, så ukrudtsfrø ikke får lys til at spire, og din have bliver nem at holde fri for ukrudt. Inden du planter stauderne, skal du rense jorden for ukrudt.
 • Drivhusplanter frø
  Drivhusplanter er hurtigvoksende planter, der kræver meget varme og som bedst egner sig til dyrkning i drivhus.
 • Chili frø
  Denne kategori indeholder et stort udvalg af chili frø. Chili findes i mange varianter, både i sorte og styrke.
 • Grønsager frø
  Der er både gamle og nye sorter af grønsager. Der er ikke noget bedre end, at dyrke og høste egen grønsager. Hjemmelavede grøntsager smager ganske enkelt bedre og er mere frisk end dem, der kan købes i supermarkedet.
 • Krydderurter frø
  Bredt udvalg af krydderurter. Mange af krydderurterne er også meget elsket af bier og sommerfugle. Krydderurter er helt uundværlig i madlavningen.
 • Potteplanter frø
  Denne kategori indeholder kompakte drivhus planter, hvor deres egenskab er ens, uanset om de fremdrives i et drivhus eller i en vindueskarm. Deres kompakthed og højde gør, at de også er velegnet til at kunne stå i en vindueskarm eller i en vinterhave, hvis den er syd- eller vestvendt. For de fleste planter gælder, at de trives bedst i en selvvandings potte, da de optager vand fra bunden af. Derudover indeholder kategorien planter, der udelukkende kan fremavles i en potte. Det er kun få af disse planter, hvor det er nødvendigt at opbinde, da frugterne er så tunge, at de gør at planten knækker grenene.
 • Slyngplanter frø
  Slyngplanter frø
 • Sommerblomster frø
  Sommerblomster er hurtigvoksende planter, der hurtigt udfylder et blomsterbed. De lever som regel kun et år. Disse planter er meget blomsterrige og vil ofte blomstre over en meget lang periode. De gør sig godt i store og små haver, i havens krukker samt i altankasser og ampler.
 • Stauder frø
  Stauder er betegnelsen for en urteagtig, flerårig plante. De blomstre gennem sommeren og visner ned om efteråret. De kan også være stedsegrønne. De blomstrende stauder får haven til at fremstå fra sin mest indbydende og farvestrålende side.
 • Økologiske frø
  Denne kategori indeholder vores store udvalg af økologiske frø.